Home > Gemeenten

Alles voor optimale leefbaarheid

Actief meedenken binnen gemeentelijke randvoorwaarden

Geen verloedering

Constant toezicht en vinger aan de pols

Voorlichting en intensief contact met omwonenden

Gelijkwaardige partner voor gemeenten

Het kan aardig wat reuring teweeg brengen: een verse groep buitenlandse arbeidskrachten die op zoek is naar huisvesting. Natuurlijk ben je als gemeente blij dat de vacatures ingevuld worden, maar er spelen meer belangen. De leefbaarheid en openbare orde mogen niet in het geding komen en inwoners moeten zich prettig voelen in hun woonplaats. Huisvesting.nl houdt alle partijen aangesloten en tevreden.

De beste oplossing voor iedereen

Een prettig woon- en werkklimaat

Enige terughoudendheid bij de komst van nieuwe buitenlandse werknemers naar je gemeente is best begrijpelijk. Vanaf het begin moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Overlast ligt altijd op de loer. Hoe kies je de juiste betrouwbare partij om een convenant mee te sluiten?

Kies voor ervaring en betrouwbaarheid

Krachtige samenwerking

Huisvesting.nl heeft alle gereedschappen in handen om als spil te fungeren tussen gemeenten, uitzendbureaus en vastgoedeigenaren. Door vanaf het eerste begin open kaart te spelen en op zoek te gaan naar een werkbare situatie waarvan iedereen profiteert, maken wij het verblijf van de nieuwe EU-werknemers tot een succes.

Lees meer over Huisvesting.nl

Hoe wij gemeenten ondersteunen

Vraag en aanbod bij elkaar

Omdat wij zowel werken met aanbieders van vastgoed als met uitzendbureaus, kunnen we snel schakelen. Bij een nieuwe vraag naar werknemers of juist naar huisvesting hebben we alle instrumenten in handen om adequaat te reageren

Leegstand voorkomen

Leegstand is funest voor leefbaarheid binnen je gemeente. Panden die niet bewoond worden gaan verloederen, zijn een vlek op de uitstraling en trekken narigheid aan. Huisvesting.nl vult leegstaande panden op een verantwoorde manier met welwillende werknemers.

Alleen representatief vastgoed

Wij verhuren niet zomaar alles en niet aan zomaar iedereen. Als een pand er niet toonbaar bij ligt, knappen we alles eerst op. Pas als het voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving én het esthetisch in orde is, verwelkomen we de nieuwe bewoners.

Draagvlak in de buurt

De acceptatie van de nieuwe bewoners van je gemeente kan alleen een succes zijn als je transparant en duidelijk te werk gaat. Omwonenden moeten weten wat er speelt, hun verhaal kwijt kunnen en betrokken worden. Daarom brengen we een buurt altijd op de hoogte van de plannen en zijn we bereikbaar voor vragen en suggesties.

Huisvesting.nl staat voor je klaar

Altijd bereikbaar op één aanspreekpunt

Bij Huisvesting.nl heb je geen gedoe met een klantenservice die niet weet waar het over gaat, je niet kan helpen of überhaupt niet bereikbaar is. Jouw contact verloopt altijd via dezelfde collega die precies weet wat er speelt en wat je nodig hebt.

Afspraak maken

Al bijna 10 jaar succesvol huisvesten via Huisvesting.nl

Ontdek direct wat wij voor jouw gemeente kunnen betekenen

Beheer & buurtondersteuning

Wekelijks contact en controle

Vertrouwen is goed, maar controle is beter. Elke week hebben we contact met de bewoners van een pand. We vrágen ze niet alleen of alles in orde is, maar we kijken ook met eigen ogen hoe de zaak ervoor staat.

Wekelijkse schoonmaak

Wij zijn net zo zuinig op het pand als jij op de leefbaarheid. Dat betekent dat wij zorgen dat de boel wekelijks aan kant wordt gemaakt. Zo blijft het pand een plaatje in een goed verzorgde gemeente.

Periodieke inspecties

Natuurlijk kunnen we een pand niet elk uur in de gaten houden. Wel willen we zeker zijn dat er geen dingen gebeuren die niet de bedoeling zijn. Daarom voeren we periodieke controles op de leefruimte uit.

24/7 ondersteuning bij overlast

Het kan een keer mis gaan. Mochten de bewoners op een bepaalde manier voor overlast zorgen, dan zijn wij dag en nacht bereikbaar en lossen we het op. Niet alleen met de bewoners, maar met de hele buurt.

Ben jij klaar om je gemeente te laten bloeien?

Neem contact op