Home > Uitzendbureaus

Vol vertrouwen
uitbesteden

De zekerheid van een groot netwerk in heel Nederland

Eén adres voor alles wat geregeld en aangesloten moet worden

Van alleen inhuren tot totale ontzorging

Volledig gecertificeerd en aangesloten bij het SNF-netwerk

De ideale partner voor uitzendbureaus

Als je werkt met buitenlandse arbeidskrachten, heb je te maken met voor de hand liggende zaken die net even anders ingevuld worden. Soms krijg je te horen dat de nieuwe werknemers al in de auto naar Nederland zitten – of je even de huisvesting in orde wilt maken. Het liefst een beetje in de buurt van de werkplek, met alle voorzieningen in huis en natuurlijk helemaal up-to-date qua regelgeving en hedendaagse standaarden. Wij draaien onze hand er niet voor om.

Naar het aanbod
Inhuren zonder verrassingen

Passende woonruimte op een verantwoorde manier

Je nieuwe buitenlandse werknemers verdienen een geschikte en nette plek om te leven. De uitdaging zit er vaak in dat alles op korte termijn geregeld moet worden. Hoe tover jij een pand tevoorschijn waar niet te veel aan hoeft te gebeuren, op een redelijke afstand van de werkplek en tegen een acceptabele huurprijs? Wij hebben het antwoord.

Daarom Huisvesting.nl

Ontzorging is alles

Je nieuwe werknemers hebben natuurlijk gas, water en licht nodig, maar ook internet, fraaie meubels, een eigentijds interieur en natuurlijk een veilige omgeving. Huisvesting.nl neemt je net zo veel werk uit handen als je wilt uitbesteden.

Afspraak maken

Inhuren in vier stappen

Maak je zoekintentie kenbaar

Via een telefoontje, e-mail of het formulier op de website kun je aangeven dat je op zoek bent naar woonruimte voor werknemers uit de EU. Geef ook aan om hoeveel mensen het gaat, waar je ze wilt huisvesten en hoe lang. Zo hebben wij meteen alle relevantie informatie bij elkaar.

Wij nemen contact op

Samen bespreken we je wensen en kijken we naar wat de mogelijkheden zijn. Na ons gesprek heb je duidelijk zicht op welke termijn je jouw arbeidskrachten een passend onderkomen kunt bieden.

Aanvullende afspraken

Als we een locatie voor je hebben, willen we nog een paar dingen met je afspreken. Wil je gemeubileerd of kaal gaan huren? Wat wil je zelf doen en wat wil je bij ons leggen? We doen het sowieso op jouw manier!

Contract tekenen en sleuteloverdracht

De nieuwe woning staat te wachten op je medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat hun verblijf en alles wat erbij komt kijken een succes is voor alle betrokken partijen!

Flexibel inhuren in heel Nederland

Groeiend aanbod en aanbodsgebied

Dagelijks breiden we ons aanbod uit en het gebied waarin we opereren blijft groeien. We bieden niet alleen woonruimte in steden, maar ook rond industrie in buitengebieden. Daarom kunnen we je werknemers snel passende woonruimte bieden op een zinnige plek.

Compleet ontzorgd

Ga jij meubileren en stofferen of zullen wij dat doen? Zullen we de aansluiting en afhandeling van gas, water, licht, internet de wekelijkse schoonmaak, periodieke controles en inspecties dan ook op ons nemen? Je bent zo betrokken als je zelf wilt zijn.

Volgens geldende wet- en regelgeving

Net als jij willen we de dingen goed doen. Dat betekent dat we hoge eisen stellen aan onze woningen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. Natuurlijk doen we dat aan de hand van de richtlijnen die daarvoor op zijn gesteld. Weer een zorg minder.

Beheer en buurtondersteuning

Jij wilt een goed onderkomen voor je werknemers en erop kunnen vertrouwen dat alles in orde is en blijft. Als er dus onverhoopt een conflict is met de omgeving of schade aan het pand, zit jij er op niet te wachten om als bemiddelaar op te treden. Gelukkig nemen wij alle verantwoordelijkheid en zorgen we dat het woonklimaat perfect is en blijft.

Huisvesting.nl staat voor je klaar

Altijd bereikbaar op één aanspreekpunt

Bij Huisvesting.nl heb je geen gedoe met een klantenservice die niet weet waar het over gaat, je niet kan helpen of überhaupt niet bereikbaar is. Jouw contact verloopt altijd via dezelfde collega die precies weet wat er speelt en wat je nodig hebt.

Meer dan 500 uitzendbureaus zijn al aangemeld bij Huisvesting.nl

Vind direct een geschikt pand voor jouw EU-werknemers

Klaar om alles
aan ons over te laten?

zoek een pand