Home > Vastgoedeigenaren

Verantwoord &
betrouwbaar rendement

Actief beleid om je pand zo snel mogelijk bewoond te krijgen

Doeltreffend toezicht en wekelijks contact met bewoners

Een huurtermijn die past binnen jouw visie

Eén vast aanspreekpunt en ontzorging op maat

Laat je pand voor je werken

Je hebt een pand ‘over’. Het kan gaan om een gebouw dat je niet gebruikt en dat dus leeg staat, of een pand waar je actief een bestemming voor zoekt. Feit is dat zolang je er niets mee doet, het ook niets oplevert. Ondertussen blijf je natuurlijk wel gewoon kosten houden. Verhuren is het antwoord! Huisvesting.nl zorgt dat jij het maximale uit je pand haalt.

Aan de slag
Jouw pand, jouw feestje

Leegstand is zo zonde

Huisvesting.nl laat je baas blijven in je eigen pand. Wanneer je bij ons verhuurt, ben je net zo betrokken als je zelf wilt. Dat kan gaan van actief meedenken over de inrichting tot alleen het innen van de huur. Daarbij zorgen we voor nette huurders met wie je thuis kunt komen. Misschien wel het belangrijkste is dat jij meteen huur gaat innen als je met ons in zee gaat, dus ook als we nog niet direct bewoners gevonden hebben.

Veilig rendement

Vastgoed verhuren bij Huisvesting.nl

Je kent de verhalen over twijfelachtige constructies met buitenlandse werknemers die er andere ideeën over leefbaarheid en woonsituaties op na kunnen houden. Daar zit je niet op te wachten (en de buurt ook niet). Daarom zoek je een partij die garant staat voor de mensen die in je pand leven en de veiligheid en kwaliteit kan waarborgen.

Meer over Huisvesting.nl

Verhuren in vier stappen

Meld je vastgoed aan bij Huisvesting.nl

Aanmelden kan via het formulier of een e-mail. Als je meteen wat foto's meestuurt, kunnen we je al een richtprijs geven.

Wij komen bij je langs

Voel je wel wat voor de richtprijs die we voorstellen? Dan komen we graag met eigen ogen eens naar al dat moois kijken.

Contract opstellen en tekenen

Samen kijken we wat je uit handen wilt geven en wat je graag zelf wilt doen. Heb je nog speciale wensen? We nemen het allemaal mee.

Maandelijks huur ontvangen

Leun achterover terwijl je pand geld oplevert! Van het moment dat je contract ingaat, betalen we je huur uit – ook als we nog geen huurder hebben gevonden!

Verhuren zoals bij jou past

Flexibel verhuren van 1 maand tot 5 jaar

Of je nu alleen een korte periode van leegstand wilt overbruggen of je pand voor langere tijd aan ons wilt toevertrouwen – met ons kun je alle kanten op.

Jouw pand, jouw voorwaarden

We begrijpen maar al te goed dat jouw vastgoed veel voor je betekent. Daarom gaan we ermee om zoals jij er ook mee omgaat en verhuren we het zoals jij dat graag wilt.

Direct geld verdienen

Het kan voorkomen dat we nog niet meteen een bewoner hebben voor je pand. Dat betekent niet dat jij je geld niet krijgt! De huur wordt netjes door ons overgemaakt wanneer het contract ingaat, met of zonder bewoner.

Gemeubileerd en gestoffeerd – of niet

Met alle liefde zorgen we voor een eigentijdse meubilering van je pand. Houd je invulling van de inboedel liever zelf in de hand? Geen probleem, even goede vrienden!

Huisvesting.nl staat voor je klaar

Altijd bereikbaar op één aanspreekpunt

Bij Huisvesting.nl heb je geen gedoe met een klantenservice die niet weet waar het over gaat, je niet kan helpen of überhaupt niet bereikbaar is. Jouw contact verloopt altijd via dezelfde collega die precies weet wat er speelt en wat je nodig hebt.

Meer dan 250 vastgoedeigenaren verhuren al via Huisvesting.nl

Start vandaag nog met het verhuren van jouw vastgoed

Beheer & buurtondersteuning

Wekelijks contact en controle

Vertrouwen is goed, maar controle is beter. Elke week hebben we contact met de bewoners van je pand. We vrágen ze niet alleen of alles in orde is, maar we kijken ook met eigen ogen hoe de zaak ervoor staat.

Wekelijkse schoonmaak

Wij zijn net zo zuinig op je pand als jij. Dat betekent dat wij zorgen dat de boel wekelijks aan kant wordt gemaakt. Zo blijft jouw pand net zo fraai als bij de start van de verhuurperiode.

Periodieke inspecties

Natuurlijk kunnen we je pand niet elk uur in de gaten houden. Wel willen we zeker zijn dat er geen dingen gebeuren die niet de bedoeling zijn. Daarom voeren we periodieke controles op de leefruimte uit.

24/7 ondersteuning bij overlast

Het kan een keer mis gaan. Mochten de bewoners op een bepaalde manier voor overlast zorgen, dan zijn wij dag en nacht bereikbaar en lossen we het op. Niet alleen met de bewoners, maar met de hele buurt.

Ben jij klaar voor een mooi rendement?

Verhuur mijn vastgoed