Home > Over ons

Het recept voor woongeluk

Rust, rendement en woonplezier

Transparantie en eenvoud in een zee van chaos

Huisvesting.nl is de spil tussen huiseigenaren, gemeenten, uitzendbureaus, bewoners en omwonenden in de verzorging van perfecte woonruimte voor EU-werknemers. Er hangt een zweem van schimmigheid en illegaliteit rond de huisvesting van buitenlandse werknemers. Hoewel dat natuurlijk niet helemaal zonder reden is, is dat nare luchtje helemaal niet nodig. Waarom zou je niet open kaart kunnen spelen met alle belanghebbenden en zo de beste optie voor iedereen kunnen vormen?

direct contact

Wie we zijn

Huisvesting.nl is een jong bedrijf dat ontstaan is vanuit een inzicht in de markt. We hebben een achtergrond in de uitzendbranche en zagen daar dat er nogal wat aan te merken viel op de kwaliteit van de huisvesting van buitenlandse arbeidskrachten. Volgens ons hoefde het allemaal niet zo moeilijk te zijn, maar konden alle processen door transparantie een stuk efficiënter ingericht worden. Waarvan akte.

Afspraak maken
Meer over onze werkwijze

De voordelen van Huisvesting.nl

Oog voor alle betrokkenen

De huisvesting van buitenlandse arbeidskrachten heeft nogal wat voeten in de aarde. Omdat alle partijen die ermee te maken hebben vaak alleen oog voor hun eigen belangen hebben, loopt de communicatie spaak en is niemand echt tevreden. Door dit onbegrip ontstaan de vervelende situaties waaraan men vaak denkt bij de komst van werknemers uit de EU.

De oplossing is simpel. Door te kiezen voor duidelijkheid en helderheid los je de miscommunicatie op. Wanneer je vanaf het begin de vastgoedeigenaren, gemeenten, uitzendbureaus, omwonenden en bewoners aangesloten houdt, zul je zien dat iedereen weet wat er speelt en tevreden is. Uiteindelijk blijken die belangen niet eens zo verschillend van elkaar. Iedereen wil prettig wonen in een rustige omgeving!

Ontzorging op maat

Niemand heeft zin in allerlei geregel dat afleidt van je hoofdwerkzaamheden. Toch moeten er een aantal dingen in orde gemaakt of aangesloten worden: energie, wifi, meubilair, gordijnen, verfbeurten, opknapsessies en doorlopend onderhoud,  maar ook vergunningen, naleving van wet- en regelgeving, brandveiligheid, aansluiting binnen gemeentelijke randvoorwaarden…

Laten we duidelijk zijn: alles waar jij je niet druk om wilt of kunt maken, doen wij voor je. Zo ben je zo betrokken bij het proces als je zelf prettig vindt, maar blijf je wel constant op de hoogte van het reilen en zeilen.

Verregaande flexibiliteit

Hoe onberekenbaar het leven kan zijn, hebben we allemaal ervaren. De toekomst is moeilijk te voorspellen en dat kan een barrière zijn bij het opstellen van een contract.

Daarom kiezen wij voor flexibiliteit en vrijheid. Wil je slechts een maand bij ons huren om een periode van leegstand te overbruggen? Of ben je juist op zoek naar een onderkomen voor je werknemers waarop je een aantal jaren moet kunnen rekenen? Samen stellen we een contract waarbij je je prettig voelt en waarmee je vooruit kunt.

Service, beheer en bemiddeling

Het blijft mensenwerk. Er kan zich altijd een onverwachte situatie voordoen bij een van de betrokken partijen. Misschien veroorzaakt een bewoner overlast, is de buurt het niet eens met een besluit, is er sprake van schade aan het pand, verandert de situatie vanuit de werkgever of heeft de eigenaar van het pand andere ideeën met het object.

Juist omdat wij vanaf het begin met alle partijen contact hebben en blijven hebben, zijn wij in staat om elke hindernis met vertrouwen te nemen. Mocht het nodig zijn dat er instanties ingeschakeld worden, dan doen wij dat. Zo komen we altijd tot de juiste oplossing.

Meer weten over onze aanpak?

Huisvesting.nl staat voor je klaar

Ontmoet het enthousiaste team van Huisvesting.nl

Wie zijn de ijverige professionals die jou het werk uit handen gaan nemen? Leer de mensen kennen van wie ‘ontzorgen’ de tweede naam is.

Bekijk het team