Home > Vacature Technisch Vastgoedbeheerder (junior/senior)

Zeg de bouwhelm vaarwel en stap over naar een rol als Technisch Vastgoedbeheerder (jr/sr).

Jouw bouwervaring is goud waard bij ons! Word onze “handyman” en zorg dat onze panden altijd in topconditie zijn!

 

🌟 Over Ons

Bij Huisvesting.nl zijn we actief in de gehele breedte van de vastgoedmarkt, van woonhuizen tot hotels en grensverleggende ontwikkelingsprojecten. We vormen de schakel tussen woningeigenaren, gemeenten, uitzendbureaus en bewoners. Onze specialiteit? Het huisvesten van expats en EU-werknemers zodat ze zich thuis voelen. Onze locaties, voornamelijk gelegen in het midden van het land, dragen met trots het SNF keurmerk.

 

🚀 Jouw Rol

Als Technisch Vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de technische aspecten van onze vastgoedportefeuille. Van het oplossen van kleine technische problemen tot het opfrissen van interieurs zoals het sausen van muren, het vervangen van vloerbedekking en het plaatsen van meubels. Als je het leuk vindt, kun je ook tuinonderhoud oppakken!

 

Wat Je Gaat Doen:

 • Onderhoud en Opfrissen: Van het sausen van muren en het vervangen van vloerbedekking tot het plaatsen van een nieuw wandje, als je de vaardigheden hebt.
 • Technische Uitdagingen: Je lost kleine technische problemen op die zich in de woningen kunnen voordoen.
 • Meubilering: Je helpt bij het inrichten van woningen, zodat ze klaar zijn voor nieuwe bewoners.
 • Tuinonderhoud?: Voor degenen die groene vingers hebben, is er ook de mogelijkheid om onze tuinen te onderhouden en ze er verzorgd uit te laten zien.

 

Wie We Zoeken

Een praktische doener met oog voor detail! Je hebt technisch inzicht, een hands-on mentaliteit en je vindt het leuk om dingen te repareren en te verbeteren. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een muur die een nieuwe laag verf nodig heeft, of het in elkaar zetten van een meubelstuk, jij draait je hand er niet voor om. Als je ook nog eens ervaring hebt met elektrawerk of het plaatsen van een tussenwand, dan is dat een mooie bonus. Maar bovenal ben je iemand die betrouwbaar is, goed kan communiceren en zich verantwoordelijk voelt voor het werk dat je doet.

 

Vereisten:

Voel je vrij om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle vereiste voldoet, maar gelooft in jouw waarde voor ons team.

 • Je hebt technisch inzicht en bent handig met gereedschap
 • Ervaring in technisch onderhoud of soortgelijke functies.
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen en pakt uitdagingen proactief aan.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief waar nodig.
 • Beschikbaarheid voor 32-40 uur per week.

 

Waarom Bij Ons Werken?

 • Groei met ons mee: We waarderen innovatie en technische expertise. Bepaal je eigen pad binnen Huisvesting.nl.
 • Uitstekende Vergoeding: Geniet van een competitief salaris, premievrij pensioen en geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Tools voor Succes: Bedrijfsbus, topkwaliteit gereedschap, laptop en smartphone.
 • Leer en Ontwikkel: Bijscholing is mogelijk indien gewenst.
 • Teamspirit: Doe mee aan onze gezellige VrijMiBo en vier successen met het team!
 • Mensen Eerst:> Bij Huisvesting.nl staan het team en onze mensen op nummer één. We geloven dat tevreden en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot ons succes.
 • Informele Werksfeer: We koesteren een open en informele werkcultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en waar ideeën en feedback altijd welkom zijn.

 

Voel je thuis bij Huisvesting.nl! Werk samen met geweldige collega’s in een innovatieve omgeving en ervaar werkplezier als nooit tevoren.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer direct, door het formulier hiernaast in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@huisvesting.nl

Voornaam*
Vul je voornaam in
Achternaam*
Vul je achternaam in
Geboortedatum*
Vul je geboortedatum in
Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul je e-mailadres in
Upload je cv
Word of PDF
Upload
Motivatie*
Vul je motivatie in
Ga akkoord om te kunnen verzenden