Home > Vacature Vastgoedbeheerder (junior/senior)

Zet de stap naar een rol als Vastgoedbeheerder bij Huisvesting.nl (Junior/Senior)

Unieke binnen- en buitendienst functie met mooie doorgroeimogelijkheden!

 

🌟 Over Ons

Bij Huisvesting.nl zijn we actief in de gehele breedte van de vastgoedmarkt, van woonhuizen tot hotels en grensverleggende ontwikkelingsprojecten. We vormen de schakel tussen woningeigenaren, gemeenten, uitzendbureaus en bewoners. Onze specialiteit? Het huisvesten van expats en EU-werknemers zodat ze zich thuis voelen. Onze locaties, voornamelijk gelegen in het midden van het land, dragen met trots het SNF keurmerk.

 

🚀 Jouw Rol

Als Vastgoedbeheerder draag je zorg voor al onze verhuurde panden. Je zorgt ervoor dat de panden voldoen aan onze standaard. Dit betekent dat je regelmatig de locaties inspecteert, eventuele gebreken signaleert en ervoor zorgt dat contractuele afspraken worden nagekomen. Soms steek je zelf de handen uit de mouwen voor een kleine klus. Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze technische dienst en communiceer je met de uitzendbureaus over eventuele verbeterpunten. Deze unieke combinatie van binnen- en buitendienst zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is. Je bent constant in beweging, of je nu onderweg bent naar een pand of strategische beslissingen neemt op ons mooie kantoor.

 

Wat je gaat doen:

 • Beheer van Woonlocaties: Inspecteren en controleren van de woonlocaties om te zorgen voor een optimale woonervaring.
 • Communicatie: Actief communiceren met zowel de technische dienst als met uitzendbureaus over lopende zaken, eventuele gebreken en verbeterpunten.
 • Planning: Opstellen en beheren van de planning voor de technische dienst, zodat alle taken efficiënt worden uitgevoerd.
 • Magazijn: Zorgen voor een georganiseerd en efficiënt magazijn, waarbij alle benodigde materialen en gereedschappen gemakkelijk toegankelijk zijn.
 • Ondersteuning: Wanneer nodig het ondersteunen van onze technisch/facilitaire dienst bijvoorbeeld bij het inrichten van een nieuwe locatie.

 

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar een teamplayer die waarde hecht aan samenwerking en altijd klaar staat voor zijn collega’s. Goede communicatie is voor jou de sleutel tot succes. Je geniet ervan om in contact te staan met mensen en bouwt gemakkelijk relaties op. Betrouwbaarheid, effectieve communicatie en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zijn kenmerken die jou omschrijven. Je bent enthousiast, betrokken en altijd bereid om die extra stap te zetten voor ons team en onze huurders.

 

Vereisten:

Voel je vrij om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle vereiste voldoet, maar gelooft in jouw waarde voor ons team.

 • Je hebt een goed oog voor detail en kunt gebreken in panden snel identificeren.
 • Een MBO- of HBO-diploma is mooi meegenomen, maar jouw toewijding en kunde zijn essentieel.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een teamplayer die graag samenwerkt en klaar staat voor collega’s.
 • Je bent proactief, neemt initiatief en kunt zelfstandig werken.

 

Waarom bij ons werken?

 • Groei met ons mee: Bij Huisvesting.nl krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Jouw inbreng is essentieel voor onze groei.
 • Uitstekende Vergoeding: Naast een competitief salaris bieden we ook premievrij pensioen en andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Tools voor Succes: We voorzien je van alle nodige middelen. Bedrijfsauto, laptop, tablet en smartphone.
 • Leer en Ontwikkel: We moedigen persoonlijke en professionele groei aan. Als je wilt bijleren, ondersteunen we dat.
 • Teamspirit: Doe mee aan onze gezellige VrijMiBo en vier successen met het team!
 • Mensen Eerst: Bij Huisvesting.nl staan het team en onze mensen op nummer één. We geloven dat tevreden en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot ons succes.
 • Informele Werksfeer: We koesteren een open en informele werkcultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en waar ideeën en feedback altijd welkom zijn.

 

Voel je thuis bij Huisvesting.nl! Werk samen met geweldige collega’s in een innovatieve omgeving en ervaar werkplezier als nooit tevoren

 

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer direct, door het formulier hiernaast in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@huisvesting.nl

Solliciteren kan tot en met 31 mei 2023.

Voornaam*
Vul je voornaam in
Achternaam*
Vul je achternaam in
Geboortedatum*
Vul je geboortedatum in
Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul je e-mailadres in
Upload je cv
Word of PDF
Upload
Motivatie*
Vul je motivatie in
Ga akkoord om te kunnen verzenden